Verkiezingsdebat in De Klockelaer woensdagavond 7 maart 2018:

Verkiezingsdebat in De Klockelaer woensdagavond 7 maart 2018:
maandag 5 maart 2018
Verkiezingsdebat in De Klockelaer, woensdagavond 7 maart 2018, vanaf 19.30 uur.

PvdA lijsttrekker Inge Stevens vertegenwoordigt de PvdA in dit verkiezingsdebat in De Klockelaer, over ouderenbeleid en met ouderen.

Belangrijk voor de PvdA is dat er goede zorg is, voorkomen wordt dat mantelzorgers overbelast raken, dat je lang zelfstandig kunt blijven wonen met goede zorg. Maar als het niet meer gaat, moet er goede dagopvang zijn, en moet je sneller terecht kunnen in verpleegtehuizen, bijv. voor een paar dagen per week om de mantelzorger te ontlasten en de client goede zorg te bieden.

Als ouderen in ziekenhuizen terechtkomen, kunnen ze vaak niet snel weer terug naar hun eigen huis, omdat er geen goede zorg is. Dan moet er goede opvang zijn om de periode, voordat je weer zelfstandig kunt wonen, te overbruggen.

Buurthuizen of wijkontmoetingspunten moeten weer terugkomen om de wijken. Waar iedereen gewoon binnen kan lopen en waar activiteiten worden georganiseerd. Dit helpt ook tegen eenzaamheid.

De PvdA heeft ook een handig boekje: Samen Oud, Samen Sterk. PvdA! Waarin een overzicht van allerlei activiteiten en voorzieningen.

Reageren?

Terug naar het overzicht

Deel dit bericht

Laat je e-mailadres achter en blijf op de hoogte.

Copyright © 2017 | PvdA Dordrecht | Privacybeleid