Verkeerscontroles ook in Dordrecht

Verkeerscontroles ook in Dordrecht
woensdag 13 september 2017

in Dordrecht deze acties gaan plaatsvinden. Hoe gaat u dit voor Dordrecht regelen? In de Hoeksche Waard kan het, in Rotterdam kan het, en in Dordrecht moet het ook kunnen. Wij komen hierop terug in de Adviescommissie van 10 oktober a.s. bij Verkeersveiligheid. Wij willen dat de verkeerspolitie ook wordt uitgenodigd evenals Veilig Verkeer Nederland.

De PvdA heeft meerdere malen de verkeerscontroles naarvoren gebracht en heeft in juni 2016 een Politiek Cafe over Verkeersveiligheid georganiseerd. Ook is er een PvdA Meldpunt Verkeer, waar bewoners verkeersonveilige situaties kunnen melden. Met de PvdA IK FLITS MEE actie konden bewoners locaties melden waar men wilde dat de politie ging controleren. Brouwersdijk, Stadspolderring, Bankastraat, 30 km straten in Dubbeldam en de Schil (vooral Singel) scoren hoog.

Wethouder van der Linden vertelde de verkeerscontroles ook te willen, maar dat het gecompliceerd ligt. Politie heeft andere prioriteiten. PvdA blijft volhouden dat het kan, want in Rotterdam en Hoeksche Waard kan het dus wel.

Op dinsdagavond 10 oktober 2017 gaat de discussie verder over Verkeersveiligheid in de Adviescommissie Fysiek, in het Stadskantoor. Politie en Veilig Verkeer Nederland zullen dan eveneens aanwezig zijn.

Reageren?

Terug naar het overzicht

Deel dit bericht

Laat je e-mailadres achter en blijf op de hoogte.

Copyright © 2017 | PvdA Dordrecht | Privacybeleid