Samen staan we sterker, doe mee !

Samen staan we sterker, doe mee !
maandag 1 oktober 2018
Dinsdag 2 oktober organiseert de PvdA een demonstratie in Den Haag. 

We verzamelen om 17 uur op het Malieveld. De demonstratie begint om 18 uur op de Lange Voorhout.

Ze willen het echt doorzetten. Het afschaffen van de dividendbelasting. Een plan dat in geen enkel verkiezingsprogramma stond, waar alleen buitenlandse aandeelhouders van profiteren en dat ieder Nederlands huishouden 250 euro per jaar gaat kosten.

Inmiddels vinden alleen de vezels van Mark Rutte en Paul Polman van Unilever het nog een goed idee. Maar CDA, CU, D66 en VVD willen het doorzetten. 

Je wil zeker zijn dat we er allemaal op vooruit gaan. Dat past bij Nederland. En we zien de tegenbeweging opkomen. De leraren die zelf het platform PO in actie opgezet voor betere arbeidsomstandigheden. De arbeidsgehandicapten die zelf ‘Wij Staan Op’ hebben opgezet tegen het plan hen onder het minimumloon te betalen.

Je wil zeker zijn dat we er allemaal op vooruit gaan.

Ga daarom met mij mee op 2 oktober naar Den Haag. We moeten nu de handen ineen slaan. Samen met alle mensen die ook denken dat we betere keuzes kunnen maken. Dat we die moeten maken. Ga daarom met mij mee op 2 oktober naar Den Haag. Wij regelen vervoer vanaf diverse plekken in het land, zodat we Den Haag rood kunnen kleuren!


Klik hier voor filmpje met Lodewijk Asscher

Reageren?

Terug naar het overzicht

Deel dit bericht

Laat je e-mailadres achter en blijf op de hoogte.

Copyright © 2017 | PvdA Dordrecht | Privacybeleid