PvdA is blij dat Politiebureau in Oud-Krispijn open blijft

PvdA is blij dat Politiebureau in Oud-Krispijn open blijft
woensdag 30 januari 2019
Het is een heel goed bericht dat het politiebureau in Oud-Krispijn, aan de P.A. de Genestetstraat, niet gaat sluiten. Integendeel het bureau is op de donderdagen open voor bewoners. 

Al jarenlang strijdt het OKBZ (Bewonersorganisatie Oud-Krispijn) voor het behoud van het politiebureau. Het stond in de planning om te verdwijnen. Maar dat gebeurde niet, gelukkig. Het zou twee keer per week nog open zijn. Voor een wijk als Oud-Krispijn is het juist nodig dat de politie zichtbaar is en waar bewoners terecht kunnen met hun vragen of klachten. Het gaat steeds beter met Oud-Krispijn, en dat willen wij ook zo houden. Ook in het PvdA verkiezingsprogramma staat dat het het politiebureau in Oud-Krispijn willen openhouden.

De schrik was dan ook groot toen bleek dat de spreekuren zouden verdwijnen. Maar bewoners kunnen nu toch op de donderdagen terecht bij het politiebureau. OKBZ vindt dit een goed bericht. Evenals de PvdA.

Ook zal er meer blauw op straat te zien zijn bij het politiebureau. Want het gaat dienen als steunpunt voor agenten in opleiding.

Reageren?

Terug naar het overzicht

Deel dit bericht

Laat je e-mailadres achter en blijf op de hoogte.

Copyright © 2017 | PvdA Dordrecht | Privacybeleid