Opbrengst Stadsrommelmarkt gaat naar Voedselbank en Talentenfonds

Opbrengst Stadsrommelmarkt gaat naar Voedselbank en Talentenfonds
zondag 16 december 2018
Burgemeester Kolff overhandigt het geld van de Stadsrommelmarkt aan Voedselbank en Stichting Leergeld (voor het Talentenfonfds) in de gemeenteraad dinsdagmiddag 18 december 2018, om 13.45 uur. 

Op zaterdag 3 november j.l. werd door gemeenteraad, college en griffie de Stadsrommeldmarkt en Fancy Fair georganiseerd. Het doel was om geld op te halen ter bestrijding van armoede. Het geld is bestemd voor kinderen op basisscholen. Kramen werden bemensd door politieke partijen, collegeleden, griffiemedewerkers, Stichting Geef het Dordt, Stichting Leergeld, Voedselbank, SUN, Ouderplatform, Stichting Bijmakers.

Het uiteindelijke bedrag dat is opgehaald was: 1733,82 euro. De gemeenteraadsfracties hebben besloten dit geld ter beschikking te stellen aan: 1) Het Talentenfonds (valt onder Stichting Leergeld): 1000 euro Om kinderen te ondersteunen om hun talenten te ontwikkelen, omdat daar thuis geen financiele ruimte voor is vanwege krappe inkomsten 2) De Voedselbank: 733,82 euro Voor het Kerstdiner voor kinderen en ouders.

De cheques zullen door burgemeester Kolff overhandigd worden aan de Voedselbank en Stichting Leergeld voorafgaand aan de gemeenteraadsvergadering van dinsdag 18 december, om 13.45 uur.

Iedereen is van harte welkom hierbij aanwezig te zijn. Wij danken alle mensen die hebben meegewerkt, spullen en lootjes hebben gekocht en zodoende hebben bijgedragen aan dit budget.

Reageren?

Terug naar het overzicht

Deel dit bericht

Laat je e-mailadres achter en blijf op de hoogte.

Copyright © 2017 | PvdA Dordrecht | Privacybeleid