De straat op voor het klimaat

De straat op voor het klimaat
maandag 4 februari 2019
Zondag 10 maart 2019 | 13:00 tot 14:43 uur | Start op De Dam Centrum Amsterdam

Op zondag 10 maart gaan wij massaal de straat op voor het klimaat. Wij willen een veilige toekomst voor onszelf en onze kinderen. Het moet en het kán anders! Onze regering moet kiezen voor échte oplossingen voor gezinnen, jongeren, kleine ondernemers en boeren. De grote vervuilers moeten eerlijk betalen. Genoeg getreuzeld. Het klimaat wacht niet. App of bel je vrienden en loop mee.

Wij zijn klaar met vage beloften en halve maatregelen en willen concrete afspraken:
- Wij zijn voor een eerlijke verdeling van de lasten en lusten.
- Wij zijn voor ‘de vervuiler betaalt’.
- Wij zijn voor een toekomst waarin iedereen duurzaam en warm woont.
- Wij zijn voor een toekomst met goede groene banen.

De Klimaatmars is een landelijk initiatief van Milieudefensie, FNV, Greenpeace, DeGoedeZaak en Woonbond. In Dordrecht steunt het Platform Duurzaam Dordrecht en zijn partners de klimaatmars. Ben je van plan om mee te gaan en vind je het leuk en gezellig met anderen samen te gaan, meld je dan even aan bij de secretaris van het Platform, secretaris@platformduurzaamdordrecht.nl 

Afhankelijk van het aantal aanmeldingen doen we een voorstel om er samen naartoe te gaan. Een week voor 10 maart krijgen jullie bericht.

Ook de PvdA steunt het landelijk initiatief 
PvdA: Zeker zijn van een schone toekomst Zelfs het klimaatbeleid wordt door Rutte ingezet als een pinautomaat voor de grote bedrijven. Wij willen een eerlijker, vrolijker en groener alternatief waarbij we de rekening neerleggen waar hij hoort: bij de grote vervuilers. Daarom gaan wij samen met de Milieudefensie, de FNV, Greenpeace, DeGoedeZaak en de Woonbond de straat op voor een eerlijk klimaatbeleid. Samen staan we sterker.

We verzamelen om 13:00 uur op de Dam in Amsterdam.

Sluit je aan en doe mee!

Reageren?

Terug naar het overzicht

Deel dit bericht

Laat je e-mailadres achter en blijf op de hoogte.

Copyright © 2017 | PvdA Dordrecht | Privacybeleid